Bucium Apartments

Iași, Bucium

Bucium Apartments

Iași, Bucium

Descriere

Ansamblul rezidential Bucium Apartments este o alegere excelentă pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu linistit și sigur, în apropierea naturii, dar totodată cu acces facil la servicii și transport.

Proiectul este compus din trei blocuri de cinci etaje, fiecare cu arhitectură modernă și design atractiv. Toate blocurile sunt construite cu materiale de calitate și cu un standard înalt de finisaje. Fiecare apartament beneficiază de o vedere panoramică asupra zonei, oferind o atmosferă relaxantă și plăcută.

Ansamblul are o zonă de parcare generoasă, unde fiecare locuitor poate parca în siguranță și comoditatea sa. În plus, imobilele sunt înconjurate de zone verzi și parcuri, unde proprietarii pot face plimbări sau petrece timp liber cu familia si prietenii.

Un avantaj important al ansamblului este accesul facil la transportul în comun, oferind posibilitatea de a ajunge rapid în orice punct al orașului.

Centralele termice in condensare oferă o eficiență energetica ridicată și costuri de întreținere reduse. Tamplaria Salamander cu 3 randuri de sticla asigura o izolare termica si fonica excelenta, protejand confortul termic si acustic al proprietarilor. Tripanul adaugat oferă protecție împotriva vântului și intemperiilor. Usile de interior noi din MDF si usile metalice antiefractie asigura siguranta si confort pentru proprietari.

Liftul Schindler este un plus de confort si siguranta, asigurand accesul facil catre etaje pentru toți locuitorii.

Supravegherea video adauga un plus de siguranta, avand protectie non-stop contra situatiilor nedorite.

Finisajele de lux, precum parchetul, gresia, faianta, precum si design-ul interior contribuie la crearea unui ambient placut si confortabil, care se potriveste atat pentru familii, cat si pentru tineri profesionisti sau persoane in varsta.

Fiecare imobil in parte ofera multiple compartimentari si suprafete, potrivite pentru orice necesitati ale noilor proprietari .

Cheltuielile neprevazute nu vor fi o problema, comisionul fiind 0%

Pentru detalii si vizionari va stam la dispozitie oricand la: 0770 600 940

Descoperă cele mai noi anunțuri imobiliare de vânzare sau de închiriat din București, Cluj, Iași, Timișoara, Brașov, Sibiu. Pentru ca în final să te bucuri de o experiență plăcută în alegerea casei tale.