Apartamente decomandate 2 camere incalzire in pardoseala

Iași, Lunca Cetățuii

Apartamente decomandate 2 camere incalzire in pardoseala

Iași, Lunca Cetățuii

Descriere

Una-Residence.ro propune pentru vanzare o noua generatie de apartamente decomandate cu 2 camere, confort clasa A, situate intr-un complex rezidențial nou, exclusivist, accesul auto fiind doar pentru proprietari, pret de vanzare de la 50000 euro.


Apartamentele noi se vand cu bucataria inchisa, baia mare echipata complet si dotata cu geam pentru ventilatie naturala, acces dublu in balcon din living si bucatarie, hol spatios, loc de parcare privat și grădină proprietate, locul ideal pentru o familie cu copii.


Apartamentele de vanzare cu design de lux au incalzire in pardoseala si centrala in condensatie, astfel incat sa poata fi usor de mobilat apartamentul decomandat de catre cel care il cumpara.


Accesul se face rapid la toate facilitățile urbane de care ai nevoie si care se afla in zona. De la supermarketuri LIDL, PENNY, PROFI, magazine alimentare si piata agroalimentara, la unitati de invatamant, respectiv cresa, gradinita, scoala gimnaziala si liceul “Comandor Catuneanu”, Parcul ,, Memorial 1917 ’’, farmacii si unitati medicale si veterinare, zone agrement, sali sport, hotel, cofetarii, pizzerii si restaurant.


Statia de autobuz RATP (27 Tatarasi, 41 Centru,47 Dacia ) se afla in 400 m, gara metropolitana Lunca Cetatuii -Gara Iasi, soseaua de centura Suceava - Bacau - Piatra Neamt – Iasi – Vaslui -Bucuresti si varianta Str. Olarilor - Manta Rosie permit accesul usor de la locatie in orice zona a orasului.


Pozitia aproape de centru si zona Visoianu ne recomanda ca fiind un mediu verde, sigur și sănătos, cu alee de tei argintii, plante decorative si flori intr-o zonă liniștită din Lunca Cetățuii, ferită de traficul auto, de zgomotul stradal sau aglomeratia marilor complexe rezidentiale.


Proiectul imobiliar propune la cumparare un pret ieftin raportat la calitatea finisajului, o arhitectura deosebita într-o locație excelentă si zonă privată, ferită de traficul orașului, locul tău ideal de relaxare dupa o zi de muncă.


Pentru a obține o ofertă personalizată si o mutare rapida, programează acum o vizită în showroom, casa visurilor tale te așteaptă în noul complex Una-Residence.ro situat in Lunca Cetatuii, Strada Cocorilor, Nr.1


0740 108 399

0742 836 570

Descoperă cele mai noi anunțuri imobiliare de vânzare sau de închiriat din București, Cluj, Iași, Timișoara, Brașov, Sibiu. Pentru ca în final să te bucuri de o experiență plăcută în alegerea casei tale.