Casa cu 5 dormitoare de vanzare in Valea Ursului

Iași, Valea Ursului

125.000€

817€/mp

125.000€

817€/mp

Casa cu 5 dormitoare de vanzare in Valea Ursului

Iași, Valea Ursului

125.000€

Anunt postat de KW Iasi
( agentie imobiliara )

Descriere

Aceasta proprietate este o casa parter cu mansarda, construita in 2014, situata in Valea Ursului, pe strada Sofia, si este la doar cativa pasi de padurea Uricani. Proprietatea are un drum privat si o suprafata totala a terenului de 500 mp, care include pini, un arbore de ginko, trandafiri, lavanda, ciresi, meri, zmeura si mai multe sortimente de plante.

La parter, casa este compartimentata in doua dormitoare, living, bucatarie si baie. Din living se poate iesi pe o terasa in curte, oferind oportunitatea de a petrece timpul in aer liber. Etajul are trei dormitoare si o baie. Proprietatea este acoperita cu tabla si este racordata la apa prin put propriu care poate fi folosit atat la udarea gradinii, cat si in gospodarie. De asemenea, apa de la Apavital este trasa pana in curte si este necesar doar contractul si bransamentul.

Incalzirea casei se realizeaza cu ajutorul caloriferelor alimentate de la centrala termica pe gaz proprie, iar proprietatea este conect... ata la energie electrica. Deoarece canalizarea nu este inca disponibila in zona, proprietatea are o fosa septica.

Aceasta proprietate este disponibila pentru vizionare cu o programare in prealabil si este situata intr-o zona foarte linistita. Datorita amplasarii aproape de padurea Uricani, proprietatea ofera oportunitati pentru petrecerea timpului in natura, iar gradina plina de plante ofera un mediu prietenos pentru relaxare si socializare.

Specificatii

Numar camere

5

Zona

Valea Ursului

Suprafata casei

153 mp

Suprafata terenului

500 mp

Tipul casei

p+1

Anul constructiei

dupa 2000

Data actualizarii

19.05.23

Cod anunt

IM749

Distribuie anuntul:

Te-ar putea interesa:

Vila D+P+E Individula Bucium cu teren  1000 mp teren

Casa
de vanzare

260 mp

Vila

370.000€

Vila tip Duplex P+ E+ M CUG Strada Bazei

Casa
de vanzare

110 mp

Duplex

140.000€

Vila D+P+M, 260 mp, com. Letcani, la 12 km din capat Pacurari

Casa
de vanzare

270 mp

Vila

115.000€

Descoperă cele mai noi anunțuri imobiliare de vânzare sau de închiriat din București, Cluj, Iași, Timișoara, Brașov, Sibiu. Pentru ca în final să te bucuri de o experiență plăcută în alegerea casei tale.